Hopp til innhold
logo

SPSS lisenser - regional

Avtalen gjelder fra 1. juli 2019 og er forlenget til 30. juni 2022.

På vegne av Helse Nord RHF har Sykehusinnkjøp HF inngått avtale på kjøp og vedlikehold på SPSS-lisenser. Helseforetakene i Helse Nord RHF benytter seg av SPSS programvare for statistisk analyse i forbindelse med forskning og studier. 

Helse Nord har behov for ulike SPSS programvarer for å understøtte forsknings- og studentmiljøene i helseregionen med forsknings- og studieaktivitet. Aktivitetene og bruken av programvaren vil være av akademisk karakter.

Crayon AS:
Kontaktperson: Anders Volckmar
Telefon: 982 28 455
epost: anders.volckmar@crayon.com

Lisensavtalen ivaretar kjøp og vedlikehold av SPSS produkter.

Avtaleforvaltning divisjon nord

avtaleforvaltning.dn@sykehusinnkjop.no
fagansvarlig avtaleforvaltning

Helse Nord RHF: 
Kontaktperson: Tove Klæboe Nilsen, forskningssjef
Telefon: 986 84 862
epost: tkn@helse-nord.no

  Avtaleansvarlig Tove Klæboe Nilsen kan kontaktes for veiledning om bruk av avtalen.

  For kunder på avtalen, kan innlogging i Innkjøpsportalen benyttes. Her får du tilgang til prislister og annen relevant informasjon. 
  Logg inn (innkjøpsportalen)

  Om du ikke er bruker på innkjøpsportalen og har spørsmål om prislister eller statistikk, så kan du få dette ved å ta kontakt på e-post avtaleforvaltning.dn@sykehusinnkjop.no.

  Leverandører oppdaterer informasjon og leverer statistikk i ved å følge lenken under. 
  Logg inn (leverandørstatistikk)

  Brukere ved helseforetakene kan registrere avvik på nasjonale avtaler i Reklamasjonsportalen. Du finner en veileder for bruk av Reklamasjonsportalen her.

  Leverandører kan registrere avvik ved å logge inn i Leverandørportalen. Forespørsel om opprettelse av bruker i Leverandørportalen kan sendes til e-post leverandorstatistikk@sykehusinnkjop.no.

  Har du spørsmål om bruk av avtalen, anmodning om endringer eller andre tilbakemeldinger? Send epost til avtaleforvaltning.dn@sykehusinnkjop.no.


  Sist oppdatert 17.03.2022
  Fant du det du lette etter?