logo Sykehusinnkjøp

Leiebil

Avtalen gjelder fra 24. mai 2021 til 23. mai 2025.

Avtalen gjelder korttidsleie av biler.

Kontaktinformasjon til leverandører:

RAC Norway AS - Avis bilutleie
Tone Dokken
Telefon: +47 90960615
E-post: Tone.Dokken@abg.com

Ta kontakt medinnkjøpsleder i ditt helseforetak for tilgang til avtaler og priser. Kontaktpersoner hos Sykehusinnkjøp er:​

prosjektleder anskaffelser
avtaleforvalter

  Avis har 172 utleiestasjoner i Norge og er representert på samtlige norske flyplasser. Totalt har de omtrent 6.000 biler til utleie i Norge. For mer informasjon vedr. bilgrupper, stasjoner, åpningstider etc., se avis.no. Avtalen kan ikke benyttes til private leier. 

  Bestillingsinformasjon

  Alle helseforetak har tilgang til å booke leiebil via VIP teamet hos Avis; ccs@avis.no. Forøvrig kan man bestille leiebil på avis.no, kontakte Avis lokalt, eller via reiseportalen til G Travel. Dersom du ikke har ditt kundenummer (Wizard nr.), send mail til ccs@avis.no og de vil hjelpe deg. Ansattnummer/ressursnummer oppgis ved bestilling. 

  Leiebil kan betales på flere måter:

  Kredittkort: Avis aksepterer Eurocard/Mastercard, Diners, American Express og Visa.

  Faktura til helseforetaket: Kundenummer (Wizard nr.) er linket til EHF faktura som blir utstedt til helseforetaket i etterkant av leieforhold.

  På www.avis.no: Opprett din egen profil for Avis Preferred-kort som belastes ditt kredittkort og du får dette tilsendt. Ansattbevis fremvises ved utsjekk av leiebil.

  Dersom du ønsker du kvittering for leieforholdet kan du hente den ut her.

  Øvrige vilkår 

  Avis bekrefter reservasjon innen 48 timer . Avis standard hente- og leveringsbetingelser, samt enveisleiegebyrer følges. Drivstoff og bompasseringer belastes i etterkant av leien. Det er fri kjørelengde på korttidsleie. Månedsleien inkluderer 2.000 km fri kjørelengde. I leieprisen er alle faste gebyrer og tillegg inkludert. I den nye avtalen er det også mulig å leie elbil på avtalen i Økonomi- og kompaktklassen. Det vil derimot ikke lenger være mulig å kjøpe «superforsikringer», for å redusere egenandel.

  Obligatoriske forsikringer, som Kollisjonsforsikring (Collision Damage Waiver / CDW) og Tyveriforsikring (Theft Protection / TP), er inkludert i billeie. Ifølge avtalen gjelder forsikring for skader inntil maksimum beløpet på egenandelen. Egenandelen er ulik for de forskjellige bilgruppene. Uansett om bilen har store skader, belastes det kun inntil summen på egenandel. Det er ikke anledning til å kjøpe ekstra forsikringer for å redusere andelen. Egenandel vil bli fakturert til HF'et. 

  For prisinformasjon må man ta kontakt med sitt helseforetak.

  Leverandører oppdaterer informasjon og leverer statistikk ved å følge lenken under.

  Logg inn (Leverandørportalen)

  Brukere ved helseforetakene kan registrere avvik på nasjonale avtaler i Reklamasjonsportalen. Du finner en veileder for bruk av Reklamasjonsportalen her.

  Leverandører kan registrere avvik ved å logge inn i Leverandørportalen. Forespørsel om opprettelse av bruker i Leverandørportalen kan sendes til e-post leverandorstatistikk@sykehusinnkjop.no.


  Sist oppdatert 20.02.2024